Cryptohopper gecombineerd met Binance

Wat is Cryptohopper in het kort

Cryptohopper kan het best worden omschreven als een trading platform dat gebruik maakt van bots en API’s. Het is ontwikkeld door een Nederlands bedrijf welke is opgericht door Ruud Feltkamp.

Via het platform worden gebruikers in staat gesteld 24/7 volledige automatisch trades te plaatsen. Dit gebeurd door een of meerdere bots. Daarnaast beschikt het platform over andere functionaliteiten die het traden makkelijker maken. De bots zouden zowel geschikt moeten zijn voor de beginnende trader, maar ook voor de ervaren trader. Naast dat je zelf de Bots kan instellen kan je ook kiezen uit diverse AI’s welken het traden voor jouw doen.

Wat zijn Crypto Trading Bots?

Trading bots worden gebruikt voor automatische crypto trading-activiteiten. Makkelijker dan dat kunnen we het eigenlijk niet maken. Wanneer traders (of handelaren) actief zijn op een handelsplatform voor cryptocurrency’s, doen ze dit over het algemeen met handmatige orders.

Wanneer de order vervolgens aan de juiste condities voldoet, wordt deze uitgevoerd en afgehandeld. Op dat moment is er sprake van een ‘trade’ en verwisselt de desbetreffende cryptocurrency van eigenaar. Dit is een proces wat dagelijks honderdduizenden keren per dag gebeurt en een crypto trading bot vervangt feitelijk de menselijke handelingen hierin. Je hebt dus eigenlijk een machine of robot die, volledig volgens jouw eigen instellingen, de handel met je cryptocurrency bedrijft.

Is Cryptohopper betrouwbaar?

De laatste tijd kregen we klachten binnen en daarbij werd Cryptohopper genoemd, maar dit is geheel onterecht. Het blijkt dat meerdere louche bedrijven proberen mee te liften op het succes van Cryptohopper en klanten doorsturen naar een vage broker.

Mensen blijken hier massaal in te trappen en denken dat Cryptohopper achter deze scams zit. Moge het duidelijk zijn dat Cryptohopper een betrouwbaar bedrijf is!

Cryptohopper is erg populair en er maken op dit moment ruim 90.000 gebruikers gebruik van het platform. Het heeft zich inmiddels bewezen als betrouwbaar en ze doen er alles aan de naam zuiver te houden. Een van de peilers is het verlenen van service aan haar vele klanten.

Het bedrijf staat sinds 08-12-2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf heeft twee holdings en bestuurders, en dit betreffen de twee broers Feltkamp.

Om te kunnen traden is het niet noodzakelijk geld over te maken naar je cryptohopper-account. Er kan een koppeling worden gemaakt met verschillende exchanges door middel van een API-sleutel. En van de exchanges die staan aangesloten op Cryptohopper mag je verwachten dat daar je tegoeden veilig staan. Bovendien kun je je Cryptohopper-account extra beveiligen door 2FA in te stellen.

Waarom kies je voor Binance?

Binance is zeg maar de internationale ‘next-level-optie’ wanneer je Bitvavo gewend bent. Omdat Binance hoofdzakelijk internationaal is, is de voertaal over het algemeen Engels. Dit betekent wel dat je op zijn minst een klein beetje Engels onder de knie zult moeten hebben, maar vandaag de dag is dat meestal geen probleem meer.

Binance is één van de meest invloedrijke en grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld. Het huisvest miljoenen traders en op het platform worden waanzinnige trading volumes verhandeld. Het biedt plaatst voor honderden verschillende crypto’s in vele denkbare pairs en biedt zowel  mogelijkheden om te handelen in de grote jongens (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, et cetera).

Binance staat voornamelijk bekend om zijn uitgebreide dienstenportfolio, waaronder Binance Futures Trading, Peer to Peer trading, Staking, Saving, Crypto Loans en Margin trading. Dat gaat nog eens gepaard met bijzonder gunstige tarieven, dus al met al is Binance een gouden match voor Cryptohopper.

Hoe installeer je Cryptohopper voor Binance?

Wanneer je je keuze hebt gemaakt en de krachten van Cryptohopper en Binance wilt combineren, zijn er twee zaken cruciaal voordat je verder kunt:

Mocht je één van de twee (of allebei) de accounts nog niet hebben, maak deze dan aan voordat je verder gaat.